Tips til at styrke din virksomheds IT i resten af 2020

12/6/2024

Tips til at styrke din virksomheds IT i resten af 2020

Corana-krisen stiller nye krav til virksomheders IT. Fleksibilitet, stabilitet og IT-sikkerhed er nogle af de områder, vi ser som væsentlige i resten af 2020 – og ind i 2021.

Her er, hvad vi anbefaler, at du og din virksomhed har fokus på - det handler om at skabe et fleksibelt, sikker og stabilt IT-fundament og om at fokusere på kerneforretningen:

Data og applikationer i skyen
Din virksomheds data er et af jeres vigtigste aktiver.
Sørg for at der bliver taget godt hånd om din virksomheds data.

Er der en plan for backup og disaster recovery? Sådan at I hurtigt kan gendanne data, hvis I skulle være så uheldige at lide et data-tab?

Og hvis ikke I har jeres data i skyen, er det nu I bør overveje det - f.eks. med en Azure-løsning.
Med i overvejelserne kan også være muligheden for at lægge eller gøre brug af applikationer og services som cloud-løsninger.

De væsentligste fordele ved cloud-løsning er mulighed for at skalere op og ned - f.eks. i relation til den serverplads, der er behov for, eller de IT-services, I behøver - og sikker og stabil drift.
Dertil kommer en mere forudsigelig økonomi.

Download vores letlæselige e-bog – ”Azure på jysk” (det er gratis).

Hjemmearbejdspladser og IT-support
Medarbejderne er mange steder rykket helt eller delvist hjem - og mange møder bliver holdt online. Det tror vi er kommet for at blive.
Det kræver, at virksomheden har de rette online mødeværktøjer på plads - f.eks. Microsoft Teams - og at der er adgang til en god helpdesk eller IT-support, hvis det tekniske driller.
Det skal være en god oplevelse at mødes online – både når medarbejderne holder møder med hinanden, og når virksomheden skal holde møder med f.eks. kunder og leverandører.

Fokuser på kerneforretningen
Ved at outsource hele eller dele af virksomhedens IT-drift kan I fokusere på kerneforretningen.
Er IT-drift ikke jeres kernekompetence?
Så kan I overveje, om I fremover kan bruge jeres ressourcer bedre ved at finde en IT-partner, der kan levere den drift eller de IT-services, I har brug for.


___________________________________________________________________

Mere om artiklens emner:
Blogartikler om backup
Se mere om Azure
Mere om hjemmearbejdspladser
Mere om IT-helpdesk
Har din virksomhed selv kompetencerne til at varetage den basale IT-drift?