5 fordele ved Office 365 til virksomheder

12/6/2024

MS Office 365 for virksomheder er en abonnement-baseret Microsoft cloud-tjeneste, vi anbefaler vores kunder, og andre der gerne vil arbejde mere ”sømløst”, mere sammen og mere effektivt.

Office 365 til virksomheder består af det Office, du kender, og en række online tjenester. I ProInfo arbejder vi selv i Office 365, og oplever umiddelbart 5 fordele ved det:

1. Man kan arbejde mere effektivt sammen
MS Office 365 til virksomheder indeholder alle de kendte programmer som Outlook, Word, Excel og Powerpoint – og en række værktøjer, der kan hjælpe med at effektivisere og styrke virksomhedens interne samarbejde – leveret via skyen.

2. Præcist antal brugere og tjenester
Via et administrationsværktøj er der altid styr på hvilke medarbejdere, der skal have adgang, og hvilke tjenester, de skal have adgang til.
Det er overskueligt og fleksibelt. Og som virksomhed betaler man kun for det, den har brug for.

3. Fleksibilitet, mobilitet og backup
Medarbejderne kan arbejde online og offline – og på pc/Mac, tablet og mobil uanset tid og sted. Office 365 byder på fuld synkronisering imellem de forskellige enheder, og man er sikret mod tab af data, hvis en computer, tablet eller andet, går i stykker. Hvis uheldet er ude, skal medarbejderen blot logge ind på sin Microsoft-konto fra en ny enhed – og der er adgang til mail, kontakter, filer m.m. igen.

4. En nemmere måde at kommunikere på
Office 365 til virksomheder gør det nemt at kommunikere og samarbejde på kryds og tværs af enheder og geografi. Man kan f.eks. starte et Skype-opkald og videochatte, mens man sammen redigerer det samme Powerpoint-, Word- eller Excel-dokument.

5. Beskyttelse af persondata
Office 365 efterlever EU's krav til beskyttelse af persondata.

Og… nå ja… så får har man også altid adgang til den nyeste version. Det kan vi godt lide.



Sådan kommer I i gang med Office 365
Når I køber en Office 365-løsning gennem ProInfo, får I en fast pris på implementeringen. Der er også mulighed for at få et tilbud om en supportaftale.


4. oktober, 2018.